Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

e-Εκπαίδευση

Η πλατφόρμα e-κπαίδευση αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης στην ακαδημαική κοινότητα του ΤΕΙ Αθήνας και είναι ενσωματωμένο στο Δίκτυο του ΤΕΙ Αθήνας.Στόχος της είναι η χρήση νέων τεχνολογιών και η εποικοδομητική χρήση του Διαδικτύου στην Εκπαιδευτική Διαδικασία και η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς παράγοντες του χώρου και του χρόνου της κλασσικής διδασκαλίας.Προσφέρει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα να λαμβάνει το μέγιστο δυνατό αριθμό πληροφοριών για την προσωπική του μελέτη. Δίνει την δυνατότητα σε κάθε μέλος Ε.Π. του ΤΕΙ Αθήνας να παρέχει πλήθη πληροφοριών βασικών ή ειδικών, στο πλαίσιο της διδασκαλίας κάθε μαθήματος, θεωρητικού ή εργαστηριακού.



  • Πώς ΜΠΑΙΝΩ στο "e-κπαίδευση " 
  • Πώς κάνω λογαριασμός?
  • Πώς κάνω εγγραφή σε ένα μάθημα?



Μπαίνοντας στο site πηγαίνετε πάνω στο "ΕΓΓΡΑΦΗ"












Συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
Προσοχή οι εγγραφές πια γίνονται ΜΟΝΟ με το email του ΤΕΙ (ba1234@teiath.gr) . Όσοι δεν έχετε μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του register.teiath.gr
































Αφού σας αποσταλεί το ΟΝΟΜΑ και ο ΚΩΔΙΚΌΣ μέσω email στο ba1234@teiath.gr  κάνετε ΕΙΣΟΔΟ
























Εγγράφεστε στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν


























Κάνετε κλικ στο ΚΟΥΤΑΚΙ σε όσα μαθήματα σας ενδιαφέρουν και πατάτε ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑΓΩΝ








































Με την ολοκλήρωση της εγγραφής έχετε  πρόσβαση σε ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ μαθήματα καθώς και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση στο email (ba1234@teiath.gr) για οποιαδήποτε ανακοίνωση ή ανάρτηση καθηγητή.
ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο σε όσα μαθήματα έχετε εγγραφεί

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου